Na kontaktoni

Marble Stone Egypt kompanitë e mermerit dhe granitit në Egjipt Faleminderit për interesimin tuaj në grupin e qilimave. Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për të bërë një pyetje, për të lënë një deklaratë ose për të raportuar një problem teknik dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Telefoni:

(+2)27001626
(+2)01008327565
(+2)01226038377

Email:

Info@marblestoneegypt.com

Adresa e zyrës qendrore:

99 ndërtesat El-Aml, autostroad Rd, New Maadi, Kairo, Egjipt

Adresa e fabrikës:

Parcela D/374 në mes të Shaq El Thaban Rd, Zona Industriale e Mermerit dhe Granitit, Tora El-Balad, Kajro, Egjipt.