Marble Stone Egypt

Marble Stone Egypt në biznesin e gurit dhe mermerit që nga viti 2003, Marble Stone Egypt është angazhuar për të ofruar gurë natyral cilësor në industrinë e gurit.

Kompania jonë përdor pajisje moderne për të siguruar kalibrim të saktë dhe ne jemi të përkushtuar ndaj përzgjedhjes së duhur dhe kontrollit të cilësisë së materialit për tregjet ndërkombëtare dhe lokale. Ne krenohemi me cilësinë dhe shumëllojshmërinë e materialeve tona. Produktet tona inspektohen gjithmonë përpara dërgesës për t’u siguruar që materialet janë të cilësisë më të mirë.

Materialet & Procesi i Prodhimit

Ne punojmë për të eksportuar të gjithë gurët natyrorë egjiptianë (gur gëlqeror, ranor, mermer dhe granit…etj.) për tregjet ndërkombëtare duke përdorur teknologji të lartë italiane gjatë procesit të prodhimit dhe hapave të saj për të mbajtur reputacionin tonë me të gjithë klientët dhe përdoruesit e tyre përfundimtar dhe për të siguruar cilësinë .

Ne jemi në gjendje të paraqesim të gjithë klientët me çdo lloj përfundimi të sipërfaqes që kërkohet, si p.sh.: të lëmuara, të honuara, të krehura, të rrahura, të rrahura me çekiç, të plasaritura me rërë (çdo përfundim antik) për dysheme, mure, banja me kuzhina, vatrat e zjarrit, trotuarin dhe peizazhin . ne kemi mundesine te prodhojme dhe te furnizojme materialet tona ne te gjitha format duke filluar nga Blloqe, pllaka, shirita, te prera ne permasa (pllaka ose shtrues) per perdorim te brendshem dhe te jashtem pervec cdo dimensioni te vecante per te permbushur kerkesat e projekteve me fabrikim te skajeve te ndryshme per fiksimi i shkallëve & pishinave (përballimi i pishinës).

Për të garantuar cilësinë e ngarkimit, shkarkimit dhe procesit të transportit të materialeve, ne duhet të garantojmë sistemin tonë të paketimit dhe drurët e përdorur të kualifikuar për të përgatitur tufa profesionale prej druri për pllaka dhe arka druri të siguruara si për pllakat ashtu edhe për shtrojën.

Pse na zgjodhet ne

Nëse dëshironi të përmirësoni pamjen e shtëpisë tuaj ose të projektit tuaj, mos kërkoni më larg se Marble Stone Egypt. Ne jemi burimi i të gjitha nevojave tuaja të ndërtimit nga gurët natyrorë. Lista jonë e gjatë e klientëve të kënaqur përfshin konsulentë, shitës me shumicë, shpërndarës, projektues të brendshëm dhe të jashtëm, kompani ndërtimi dhe Importues Global Stone. Ne jemi një kompani e themeluar që është mjaft e madhe për të plotësuar porosi të konsiderueshme tregtare qoftë në fushën e eksportit apo kërkesave lokale.

Pavarësisht se sa e madhe apo e vogël është një punë, do t’i kushtohet e njëjta vëmendje individuale pasi cilësia e prodhimit është përparësia jonë e parë. Ne gjithashtu mund të dalim me dizajne inovative të cilat mund të mos i kishit menduar të mundshme.

Ne ofrojmë një shërbim të plotë nga udhëzimi fillestar deri në instalim dhe mirëpresim klientët si me pakicë ashtu edhe ata tregtarë.

Misioni yne

Marble Stone Egypt Mission është të jetë burimi më i besueshëm për mermer, granit, gur gëlqeror dhe elementë të tjerë guri për shtëpinë ose projektet tuaja. Ne krenohemi që ofrojmë burimet dhe ngjyrat më të reja dhe më aktuale të gurit, si dhe kemi dizajne të freskëta. Çdo punë është një përvojë individuale me kujdesin maksimal në detaje dhe në ekzekutimin e punës.

Vizioni yne

Marble Stone Egypt Vision do të mbetet një kompani lider në industrinë e gurit në Egjipt, rajon dhe botë. Ky vizion do të jetë gjithmonë objektivi ynë për të realizuar, gjë që do të na shtyjë vazhdimisht të përmirësojmë standardet tona të cilësisë për të përmbushur pritshmëritë dhe nevojat e klientëve tanë.

Certifikata jonë ISO 9001

Kushtet e dërgesës

FOB / CIF / CFR

Kushtet e pagesës