PREV
NEXT
Slide 1
Marble stone egypt
Marble Stone Egypt
për mermer dhe granit
GALERI:
marble-stone-egypt-for-marble-and-granite-Sunny-Light-2
Galala-light-marble-and-granite-01
sinai-pearl-beige-marble-and-granite-06
Slide 2
Llojet më të mira të mermerit egjiptian
Slide 3
Fabrika jonë

Ne kryejmë të gjitha fazat e prerjes, përpunimit dhe përfundimit të mermerit dhe granitit në fabrikën tonë të pajisur me teknologjinë më të fundit.

Slide 3
Përfundime të shumta
Polished-marble-stone-egypt-for-marble-and-granite-0
Split-Face-marble-stone-egypt-for-marble-and-granite-0
Chiesled-marble-stone-egypt-for-marble-and-granite-0
Slide 1
Rreth Nesh

Ne jemi profesionistë - Marble Stone Egypt u krijua në përgjigje të nevojës në rritje për strehim cilësor dhe hapësirë komerciale në qytet. Që atëherë, ne jemi rritur duke u bërë një nga zhvilluesit kryesorë të pasurive të paluajtshme që u shërben nevojave të një klientele të mprehtë.

Ne jemi profesionistë - Marble Stone Egypt u krijua në përgjigje të nevojës në rritje për strehim cilësor dhe hapësirë komerciale në qytet. Që atëherë, ne jemi rritur duke u bërë një nga zhvilluesit kryesorë të pasurive të paluajtshme që u shërben nevojave të një klientele të mprehtë.

-Kemi fuqi punëtore cilësore të cilët trajnohen çdo vit me teknologjinë më të fundit.
-Kemi një eksperiencë 15-vjeçare në tregun e ndërtimit.
-Përditësoni tendencën nga e gjithë bota.
-Guri mermeri i Egjiptit Mermeri i lashtë ose Mermeri modern

Mermer dhe Granit Egjiptian

Cilësia e gurëve të mbarimit të mermerit dhe granitit është motoja jonë


Mermeri ynë


Graniti ynë


Guri ynë

Slide
Merrni një ofertë falas nga
Eksperti ynë

Ekspertët tanë janë të gatshëm t'ju shërbejnë për çdo lloj pune
pyetje në lidhje me arkitekturën.